Obrenovac Novo groblje

Адреса: Rvaćanska bb

Телефон: 064/83 222 57

Власник гробља: ЈКП Обреновац

QR ко̂д гробља

Gradska groblja su otvorena za posetioce svaki dan u nedelji, i to: u periodu od 1. aprila do 30. septembra od 07,00 do 19,00 časova u periodu od 1. oktobra do 31. marta od 07,00 do 18,00 časova Radno vreme radnika angažovanih na održavanju groblja i sahranjivanju je: od 07,00 do 15,00 časova Sahrane se obavljaju svakog dana izuzev nedelje i prvog dana državnih praznika, u terminima u 12, 13 i 14 časova


Драги посетиоци гробља,

Ако је ваша вољена особа сахрањена на гробљу: Obrenovac Novo groblje желимо вам представити иновативну могућност која ће вам помоћи да задржите и делите драгоцене успомене на вашег вољеног.

Дигитализација гробних места није само корак са временом – то је корак ка стварању вечног дигиталног сећања на порталу Groblja.rs

Омогућите породици и пријатељима да брзо и лако пронађу локацију гроба, било путем претраге по имену и презимену или скенирањем QR кода.

Желимо вас позвати да се придружите нашој иницијативи дигитализације гробља, јер смо уверени да сећања на ваше најдраже заслужују да буду не само доступна, већ и једноставна за дељење и очување.

 Унос преминулих

Први корак је унос информација о преминулим, а цена услуге износи 600 динара по преминулом.

 Мапирање гробног места

Гробља често постајући места где заборављамо тачне локације где почивају наши рођаци и пријатељи.

Услугом GPS мапирања гробног места омогућавате посетиоцима да лако уз телефонску навигацију пронађу гробно место.

Цена услуге мапирања и сликања гробног места износи: 1.800 динара.Евидентирана гробна места